Sponsorbørn

Børn der søger sponsorer

For kun 200 kr. om måneden forandrer du tilværelsen,

ikke kun for dit barn, men for hele familien

Peace Nannono

2015/06/14

Nundu

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Peace bor hos sine bedsteforældre i et fireværelses hus bygget med mursten og mudder, et gulv der er cementeret og overdækket med jernplader. Forældrene gik fra hinanden og da hun sammen med sine søskende blev overladt til at blive passet af bedstemoren.
Bedsteforældrene er bønder der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemme brug, da høsten normalt er lav. Bedsteforældrene kæmper for at forsørge sine børnebørns behov, da hun ikke får nogen støtte fra forældrene.
Peace’s yndlingsfag er matematik, mad er ris og kød, og hun elsker at lege med dukker. Hun vil gerne blive læge i fremtiden.

Joseph Kato

2012/11/12

Nkozi

Katolik

St. Patricks Primary School

Joseph bor med sine forældre og 3 andre søskende i et muret hus med et enkelt rum. Her deler Joseph en madras med alle de andre søskende. Hans far kører boda-boda (motorcykeltaxi) og hans mor dyrker grøntsager og passer hjemmet. Joseph hjælper til derhjemme med oprydning og at med at hente vand. 

Han elsker bananer og bønner, han er dygtig til matematik i skolen og så vil han gerne være professionel fodboldspiller.

Flavia Nambutebi

2017/08/28

Kawango

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Flavia er forældreløs efter hendes far døde og efterlod hende hos sin farmor. Hun bor sammen med sin farmor og søskende Florence Nakabuye, Sylivia nalwoga og Max Namusoke i et toværelses hus bygget med mudder, et gulv der ikke er cementeret og overdækket med jernplader. Her deler hun madras med sin farmor og sine søstre og de dækker sig selv med lagner.
Farmoren er en landmand, der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemme brug. Farmoren kan knap nok sørge for sine basale behov, dette er hovedsageligt grunden til, at hun blev bragt til læringscentret, hvor de får undervisning og skolemateriale.
Flavias yndlingsfag er matematik, mad er ris og hun elsker, at lege med legetøj. Hun vil gerne blive læge i fremtiden.

Har fået sponsor

Elisha Nagadya

2018/12/20

Nundu

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Elisha bor hos sin bedstemor. De bor i et treværelses hus bygget med mursten, med et cementeret gulv og overdækket med jernplader. Her deler hun sin madras der ligger på gulvet med sin bedstemor, og de dækker sig til med et tæppe. Faderen er en landmand, der hjælper med at grave for andre mennesker til at tjene til livets ophold. Desværre er faderen ikke i stand til at forsørge familien, end ikke sig selv og efterlader moderen med alt ansvar.
Bedstemoren er også landmand der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemmebrug.
Elishas yndlingsfag er matematik, mad er ris, og hun elsker at spille netbold. Hun ønsker at blive pilot i fremtiden.

Maria Kafeero

2017/01/08

Kawango

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Maria bor sammen med sin bedstemor og søster Vanessa Nanyunja i et femværelses hus bygget med mursten, et gulv der er cementeret og overdækket med jernplader. Forældrene gik fra hinanden og hun blev sammen med sin søster overladt til at blive passet af bedstemoren. Her deler hun madras med sin bedstemor og de dækker sig med et tæppe.
Bedstemoren er en landmand, der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemme brug, da høsten normalt er lav. Faderen er også landmand, mens moderen er stuepige. Bedstemoren kæmper for at dække sine børnebørns behov og får ikke meget hjælp fra deres forældre.
Marias yndlingsfag er matematik, mad er ris, og hun elsker at lege med dukker. Hun vil gerne blive læge i fremtiden.

Daniel Wasswa

2012/11/12

Nkozi

Katolik

St. Patricks Primary School

Daniel er en dygtig dreng og er lige blevet færdig med P2, men har desværre mistet sin sponsor. Daniel er tvillingebror til Joseph Kato og bor med sine forældre og 3 andre søskende i et muret hus med et enkelt rum. Her deler Daniel en madras med alle de andre søskende. Hans far kører boda-boda (motorcykeltaxi) og hans mor dyrker grøntsager og passer hjemmet. Daniel hjælper til derhjemme med oprydning og at med at hente vand. 

Daniels yndlingsfarve er rød, han elsker at spille fodbold, så meget at han, ligesom sin tvillingebror, vil være professionel fodboldspiller.

Edwin Mukasa

2018/06/26

Nkozi

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Edwin har for nylig mistet sin far og mens situationen var slem, blev det værre, da moderen blev helt alene og skulle dække deres behov. Sammen med moderen bor de nu hos hans bedstemor. De bor i et treværelses hus bygget med mursten, gulvet er et cementeret gulv og huset er overdækket med jernplader. Her deler han seng med bedstemoren.
Moderen og bedstemoren er begge landmænd, der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemmebrug.
Edwins yndlingsfag er matematik, mad er ris, og han elsker at spille fodbold. Han ønsker at blive pilot i fremtiden.

Yvonne Nabakooza

2017/03/26

Kisenyi

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Yvonne bor sammen med sin mor efter hendes forældre er gået fra hinanden. De bor i et lejet toværelses hus bygget med mursten, der er cementgulv og taget er dækket med jernplader. Moderen skal betale 20.000 shilling (ca. 50 Dkr.) hver måned i husleje. Her deler Yvonne madras på gulvet med sin mor og søster og de dækker sig til med et tæppe.
Moderen er en landmand, der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemmebrug. Hendes mor kan knap nok sørge for sine basale behov, dette er hovedsageligt grunden til, at hun blev bragt til læringscentret, hvor de får undervisning og skolemateriale.
Yvonnes yndlingsfag er engelsk, mad er ris og kylling og hun elsker at spille netbold. Hun ønsker at blive læge i fremtiden.

Ritah Namuddu

2017/08/27

Kawango

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Ritah bor med sin mor og 4 søskende (Kawuki Joseph, Nalukwago Maria, Ssali Francis og Ssentongo John Mary) i et etværelses hus bygget med mursten, et gulv der ikke er cementeret og overdækket med jernplader. Moderen skal betale 20.000 schilling hver måned som husleje. Her deler hun madras med sine søskende, og de dækker sig til med et tæppe.
Moderen er en landmand, der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemme brug. Hendes mor kan knap nok sørge for sine basale behov, det er for det meste grunden til, at hun blev bragt til læringscentret, hvor de får undervisning og skolemateriale til rådighed. Ritah mistede også sin far, så hun står tilbage med moren og alle sine søskende.
Ritahs yndlingsfag er engelsk, mad er ris og kylling og hun elsker at lege med dukker. Hun vil gerne blive lærer i fremtiden.

Prossy Nakitto

2016/11/14

Nkozi

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Prossy bor sammen med sin mor. De bor i et lejet etværelses hus bygget med mursten og med et cementeret gulv. Desuden er huset overdækket med jernplader. Her deler hun sin madras der ligger på gulvet med sin søster og de dækker sig til med gamle lagner. Moderen må kæmpe for at opfylde sine børns behov herunder, at betale husleje for deres hus.
Moderen er en landmand, der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemmebrug.
Prossy yndlingsfag er matematik, mad er ris og hun elsker at spille netbold. Hun ønsker at blive læge i fremtiden.

Princess Nsubuga

2018/08/14

Nkozi

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Prinsesse bor sammen med sin mor. De bor i et treværelses hus bygget med mursten, med et cementeret gulv og huset er overdækket med jernplader. Her deler hun sin madras der ligger på gulvet med sin mor og de dækker sig til med et tæppe. Faderen er en landmand der hjælper med at grave for andre mennesker til at tjene til livets ophold. Desværre er faderen ikke i stand til at forsørge familien og efterlader moderen med alt ansvaret.
Moderen er også en landmand der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemmebrug.
Prinsessens yndlingsfag er at skrive, mad er ris og kylling, og hun elsker at spille netbold. Hun ønsker at blive læge i fremtiden.

Madrine Nalubiike

2016/08/01

Kawango

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Madrine har ingen far efter hendes far døde og efterlod hende hos sin mor. Hun bor sammen med sin mor i et fireværelses hus bygget med mursten, et gulv der er cementeret og huset er overdækket med jernplader. Her deler hun madras med sin mor og de dækker sig til med et tæppe.
Moderen er en landmand, der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemme brug. Moderen kan knap nok sørge for sine basale behov, dette er hovedsageligt grunden til, at hun blev bragt til læringscentret, hvor de får undervisning og skolemateriale.
Madrines yndlingsfag er engelsk, mad er ris og kylling og hun elsker at lege med legetøj. Hun vil gerne blive lærer i fremtiden.

Innocent Gaira

2017/07/17

Nkozi

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Innocent bor hos sin bedstemor. Dette var efter at moderen døde og faderen ikke var i stand til at tage sig af ham. De bor i et treværelses hus bygget med mursten, hvis gulv ikke er cementeret gulv og overdækket med jernplader. Bedstemoderen elsker sine børnebørn meget højt, men hun har ikke nok til at dække deres basale behov. Og faderen er heller ikke i den bedste position til at forsørge.
Bedstemoderen er en landmand der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemmebrug.
Innocents yndlingsfag er engelsk, mad er ris og kylling og han elsker at lege med legetøjsbiler. Han ønsker at blive læge i fremtiden.

Maria Abigabi

2016/09/04

Nundu

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Maria bor sammen med sin bedstemor i et fireværelses hus bygget med mursten og mudder, et gulv der ikke er cementeret og taget er beklædt med jernplader. Forældrene gik fra hinanden og da hun sammen med sine søskende blev overladt til at blive passet af bedstemoren. Her deler hun madras med sine to søstre og de dækker sig til med klude.
Bedstemoren er en landmand, der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemme brug, da høsten normalt er lav. Bedstemoren kæmper for at dække sine børnebørns behov.
Marias yndlingsfag er engelsk, mad er ris og kød og hun elsker at lege med dukker. Hun vil gerne blive lærer i fremtiden.

Bridget Nakaweesi

2017/02/04

Kitosi

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Bridgets far er død hun bor nu sammen med sin mor og søskende Joseph Mubiru, Carlos Sselwato Maria namutebi, Tendo namugabo og Jonah Nsubuga i et toværelses hus bygget med mursten, et gulv der er cementeret og overdækket med jernplader. De lejer dette hus tilbage og skal betale 20.000 skilling (ca. 50 Dkr.) hver måned. Her deler hun madras med sin søster og de dækker sig til med et tæppe.
Moderen er en landmand der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemmebrug. Moderen kan knap nok sørge for sine basale behov. Det er hovedsageligt grunden til, at hun blev bragt til læringscentret, hvor de får undervisning og skolemateriale.