Sponsorbørn

Børn der søger sponsorer

For kun 200 kr. om måneden forandrer du tilværelsen,

ikke kun for dit barn, men for hele familien

Henry Kawuki

2017/12/05

Kawango

Born Again Christian

Agape Learning Centre

Henry er forældreløs og bor sammen med sin søster og hendes familie. De bor i et lejet 2-værelses hus bygget med mursten og gulvet er den bare jord. I denne ydmyge bolig deler Herny seng med fætteren Ketty og de dækker sig med tæppe.

På tidspunktet for sin fars bortgang havde faderen ikke erklæret Herny som sit barn til sin klan, de var børn af den uægte kone. Dette fik klanmedlemmerne til at afvise dem og moderen, der ikke var i stand til at passe ham, anmodede om at den ældste datter støttede hende og tage sig af Henry.

Søsteren tjener 180 DKK om måneden ved at gøre rent på St. Patricks skole, hvilket ikke er nok til at dække de månedlige udgifter og slet ikke Henrys skolegang.

Mens Henry er hjemme hjælper han med at udføre nogle gøremål såsom, at hente vand og grave. I sin fritid nyder han at spille fodbold med sine venner.  Hans livret er ris og fisk, faget er matematik og han ønsker at blive læge i fremtiden.

Prossy Nakitto

2016/11/14

Nkozi

Katolik

Agape Learning Centre

Prossy bor sammen med sin mor. De bor i et lejet etværelses hus bygget med mursten, med et cementeret gulv og huset er overdækket med jernplader. Her deler hun sin madras der ligger på gulvet med sin søster og de dækker sig til med gamle lagner. Moderen må kæmpe for at opfylde sine børns behov, herunder at betale husleje for deres hus.

Moderen er en landmand, der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemmebrug.

Prossy kan godt lide matematik, hun kan godt lide ris og hun elsker at spille netbold. Hun vil gerne være sygeplejerske når hun bliver voksen.

Pius Aligaweesa

2015/04/18

Kawango

Katolik

Agape Learning Centre

Pius bor sammen med sin mor. De bor i et lejet etværelses hus bygget med mursten med et cementeret gulv og taget er overdækket med jernplader. Moderen finder det udfordrende at skaffe penge og endda finde penge til at sørge for basale behov for sine børn. Pius skal dele sin madras med søster

Forældrene er begge fattige landmænd, der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemmebrug. 

Pius bedste fag i solen er matematik, hun elsker ris og hun er meget glad for at lege med legetøj. Pius kan godt lide flyvemaskiner og vil gerne være pilot.

Flavia Mukabahire

2018/12/20

Nakibanga

Katolik

Agape Learning Centre

Flavia, en kvik ung pige med store drømme. Flavias hjem er et treværelses hus, bygget med murstensvægge og taget som beskyttet dem er lavet af jernplader.

I dette plejehjem deler Flavia historier og drømme med 10 andre børnebørn til bedstemoren Jaceline. 

Flavias fortælling begynder med et strejf af sorg. Hendes far døde og efterlod to børn, Flavia og hendes bror Lukwago. Deres mor bragte sine børn i pleje hos Jaceline da hun fejlede i sit forsøg på en bedre fremtid.

Jacqueline, en fattig bonde, dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemmeforbrug. Hendes dage er et vidnesbyrd om hårdt arbejde og ofre, hvor hun stræber efter at forsørge sin udvidede familie. Alligevel er rejsen udfordrende uden støtte fra hendes egne børn.

Flavias yndlingsfag er matematik, mad er ris og drømmer om at blive sygeplejerske. Hun finder glæde i at lege med dukker og omfavne den uskyld, som barndommen bringer.

Innocent Katumba

2018/12/28

Kawango

Katolik

Agape Learning Centre

Innocent er et introvert barn. Dette kunne være resultatet af den begrænsede opmærksomhed han får fra sin far. Faren er ikke i stand til at være sit ansvar bevist og når Innocent sjældent ser sin far, så taler faren ikke med ham. Og faren er ikke god ved hans mor.

Moderen, en fattig bonde, er nødt til at dyrke afgrøder som kassava, søde kartofler, bønner og majs for at kunne levere mad til sin husstand. De bor i et 3-værelses hus bygget med mursten og gulvet er den rene jord. I dette hus deler Innocent madras med sin bror Edward. De placerer madrassen på jorden og dækker sig med et hullet tæppe.

Mens Innocent er hjemme, hjælper han med at gøre nogle gøremål såsom at hente vand og grave. I sin fritid nyder han at spille fodbold med sine venner.  Hans livret er ris og kylling, faget er matematik, og han ønsker at blive mekaniker i fremtiden.

Sylvia Nabakooza

2018/03/18

Kawango

Katolik

Agape Learning Centre

Sylvia er et lykkeligt barn, hendes smil er smitsomt. Det er svært at fatte, at hun er et forældreløst barn som har mistet sin mor. Bedstemoren fortæller, at hun aldrig har haft en chance for at møde moren til Sylvia, da hun blev bragt til hende af farens bror Martin, der hævdede, at deres mor var død og han kæmpede for at passe dem. Bedstemoren siger, at faren derefter sendte nogle penge til at støtte Sylvia i en periode på næsten 3 måneder, hvorefter han stoppede. Nu er han forsvundet.

Dette har efterladt bedstemoren, en fattig bonde, med at kæmpe for at forsørge Sylvia og et par andre børnebørn, hun bor sammen med. De bor i et toværelses hus bygget med mursten, og gulvet er den bare jord. I dette hjem måtte Sylvia dele madras med broderen Frans som også fulgte med.

Sylvias yndlingsfag er matematik, mad er ris, hun finder glæde ved at lege med dukker og drømmer om at blive læge. Alligevel står Sylvias rejse, som mange andre, over for store udfordringer.

Peace Nannono

2015/06/14

Nundu

Katolik

Agape Learning Centre

Peace bor hos sine bedsteforældre i et fireværelses hus bygget med mursten og mudder, et gulv der er cementeret og taget er overdækket med jernplader. Forældrene gik fra hinanden og de hun bor sammen med sine søskende blev overladt til at blive passet af bedstemoren.

Bedsteforældrene er bønder der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemmebrug. Bedstemoren kæmper for at forsørge børnene, da de ikke får nogen støtte fra Peace’s forældrene.

Peace fortæller at hendes yndlingsfag er matematik, mad er ris og kød og hun elsker at lege med dukker. Hun vil gerne blive sygeplejerske eller læge i fremtiden.

Ronald Segaali

2016/12/05

Nakibanga

Born Again Christian

Agape Learning Centre

Ronald bor hos sine forældre. De bor i et lejet treværelses hus bygget med mursten, med cementeret gulv og tagdækket med jernplader. De finder det udfordrende at skaffe penge og endda finde penge til at give deres børn basale behov. Ronald er nødt til at dele sin madras med brødre.

Forældrene er begge landmænd, der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemmebrug.

Ronald kan bedst lide matematik, bedst lide ris og han elsker at spille fodbold. Ronald kan se flyvemaskiner oppe i luften og ønsker at blive pilot.

Maria Abigabi

2016/09/04

Nundu

Katolik

Agape Learning Centre

Maria bor sammen med sin bedstemor i et fireværelses hus bygget med mursten og mudder, et gulv der ikke er cementeret og taget er overdækket med jernplader. Forældrene gik fra hinanden og sammen med sine søskende blev hun overladt til at blive passet af bedstemoren. Her deler hun madras med sine to søstre, og de dækker sig til med klude.

Bedstemoren er en fattig landmand der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemmebrug. Bedstemoren kæmper for at dække sine børnebørns behov.

Marias yndlingsfag er engelsk, mad er ris og kød, og hun elsker at lege med dukker. Hun vil gerne blive lærer i fremtiden.

Melvin Azidufasha

2016/07/21

Nkozi

Katolik

Agape Learning Centre

Melvin er en munter, men genert pige. Hun bor sammen med sin mor og søster i et lille etværelses hus bygget af muddersten med et cementeret gulv.

Hendes far, en port mand, er en mand der ikke kan tage vare på sig selv og det har kostet ham hans ægteskab. Faren og moren skiltes på grund af hans værdiløse bidrag til familien og at være helt anonym for hans børn. Moren, der ejer en købmandsbod, påtog sig derefter ansvaret for at forsørge sit barn. Hendes forretning er imidlertid ikke nok til at opretholde hendes husstand og hun kæmper for at imødekomme alle sine børns behov, herunder kæmper hun for at holde tag over hovedet på dem.

I deres hjem hjælper Melvin med huslige pligter såsom at vaske op, hente vand, samle brænde og feje. Hendes yndlingsmåltid er ris og kød, hendes foretrukne farve er rød, emnet er engelsk og hun nyder at lege med legetøj i fritiden. Melvins ambitioner strækker sig til at blive lærer i fremtiden.

Anonymt sponsorat

Har fået sponsor

Margaret Nakyanzi

2018/08/12

Nkozi

Katolik

Agape Learning Centre

Margaret bor sammen med sin bedstemor i et treværelses hus bygget med mursten, et gulv der er cementeret og taget overdækket med jernplader. Forældrene gik fra hinanden og hun blev sammen med sine søskende overladt til at blive passet af bedstemoren. Her deler hun madras med sine to søstre og de dækker sig til med en klude.

Bedstemoren er en landmand der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemmebrug. Bedstemoren kæmper for at dække sine børnebørns behov.

Margarets yndlingsfag er engelsk, mad er Rice, og hun elsker at lege med dukker. Hun vil gerne blive lærer i fremtiden.

Joseline Nabakooza

2015/05/5

Nundu

Katolik

Agape Learning Centre

Joseline bor sammen med sin bedstemor i et fireværelses hus bygget med mursten, et gulv der er cementeret og taget er overdækket med jernplader. Forældrene gik fra hinanden og Joseline blev sammen med sin søster overladt til  bedstemoren. Her deler hun madras med sin søster og de dækker sig med et gammelt tæppe.

Bedstemoren er en fattig landmand der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemmebrug. Bedstemoren kæmper for at dække sine børnebørns behov. Faren kan kun klare sig selv og moren har ingen indtægtskilde så de bidrager ikke med noget.

Joselines yndlingsfag er engelsk, maden er ris og hun elsker at spille netbold. hun ønsker at blive læge i fremtiden.

Profil mangler

Profil mangler

Børnene herunder har mistet deres sponsor af mange forskellige årsager. Og et sponsorat er ensbetydende med en skolegang i Agape Child Care. Hjælp dem med at fortsætte deres skolegang.

Ivan Mwanje (P4) 4. klasse
Emron Kwehane (P4) 4. klasse 
Frank Ssegane (P4) 4. klasse
Kevin Nakayizza (P3) 3. klasse

 

Kontakt gerne formand Kirsten Vinther på tlf. 2231 7613 eller på mail: mail@agapechildcare.dk  for, at høre yderligere omkring sponsorbørnene som har mistet sin sponsor.