Sponsorbørn

Børn der søger sponsorer

For kun 200 kr. om måneden forandrer du tilværelsen,

ikke kun for dit barn, men for hele familien

Peace Nannono

2015/06/14

Nundu

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Peace bor hos sine bedsteforældre i et fireværelses hus bygget med mursten og mudder, et gulv der er cementeret og overdækket med jernplader. Forældrene gik fra hinanden og da hun sammen med sine søskende blev overladt til at blive passet af bedstemoren.
Bedsteforældrene er bønder der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemme brug, da høsten normalt er lav. Bedsteforældrene kæmper for at forsørge sine børnebørns behov, da hun ikke får nogen støtte fra forældrene.
Peace’s yndlingsfag er matematik, mad er ris og kød, og hun elsker at lege med dukker. Hun vil gerne blive læge i fremtiden.

Joseph Kato

2012/11/12

Nkozi

Katolik

St. Patricks Primary School

Joseph bor med sine forældre og 3 andre søskende i et muret hus med et enkelt rum. Her deler Joseph en madras med alle de andre søskende. Hans far kører boda-boda (motorcykeltaxi) og hans mor dyrker grøntsager og passer hjemmet. Joseph hjælper til derhjemme med oprydning og at med at hente vand. 

Han elsker bananer og bønner, han er dygtig til matematik i skolen og så vil han gerne være professionel fodboldspiller.

Flavia Nambutebi

2017/08/28

Kawango

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Flavia er forældreløs efter hendes far døde og efterlod hende hos sin farmor. Hun bor sammen med sin farmor og søskende Florence Nakabuye, Sylivia nalwoga og Max Namusoke i et toværelses hus bygget med mudder, et gulv der ikke er cementeret og overdækket med jernplader. Her deler hun madras med sin farmor og sine søstre og de dækker sig selv med lagner.
Farmoren er en landmand, der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemme brug. Farmoren kan knap nok sørge for sine basale behov, dette er hovedsageligt grunden til, at hun blev bragt til læringscentret, hvor de får undervisning og skolemateriale.
Flavias yndlingsfag er matematik, mad er ris og hun elsker, at lege med legetøj. Hun vil gerne blive læge i fremtiden.

Grace Nakaweesi

2010/04/04

Kawango

Katolik

St. Patricks Primary School

Grace Nakaweesi lige blevet færdig med P5, men har desværre mistet sin sponsor. Grace Nakaweesier er en glad og udadvendt pige der bor med sin far, sin søster Gloria og sin bedstemor. De bor i et lerklinet hus med et tag lavet af jernplader. Familien dyrker grøntsager som bønner, majs og matooki og har 2 grise. Grace hjælper til der hjemme med alt straks efter skole. Hendes yndlingsmad er ris og kød, hendes yndlingsfarve er gul.

Maria Kafeero

2017/01/08

Kawango

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Maria bor sammen med sin bedstemor og søster Vanessa Nanyunja i et femværelses hus bygget med mursten, et gulv der er cementeret og overdækket med jernplader. Forældrene gik fra hinanden og hun blev sammen med sin søster overladt til at blive passet af bedstemoren. Her deler hun madras med sin bedstemor og de dækker sig med et tæppe.
Bedstemoren er en landmand, der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemme brug, da høsten normalt er lav. Faderen er også landmand, mens moderen er stuepige. Bedstemoren kæmper for at dække sine børnebørns behov og får ikke meget hjælp fra deres forældre.
Marias yndlingsfag er matematik, mad er ris, og hun elsker at lege med dukker. Hun vil gerne blive læge i fremtiden.

Daniel Wasswa

2012/11/12

Nkozi

Katolik

St. Patricks Primary School

Daniel er en dygtig dreng og er lige blevet færdig med P2, men har desværre mistet sin sponsor. Daniel er tvillingebror til Joseph Kato og bor med sine forældre og 3 andre søskende i et muret hus med et enkelt rum. Her deler Daniel en madras med alle de andre søskende. Hans far kører boda-boda (motorcykeltaxi) og hans mor dyrker grøntsager og passer hjemmet. Daniel hjælper til derhjemme med oprydning og at med at hente vand. 

Daniels yndlingsfarve er rød, han elsker at spille fodbold, så meget at han, ligesom sin tvillingebror, vil være professionel fodboldspiller.

John Paul Nalika

2014/04/09

Nkozi

Katolik

St. Patricks Primary School

John er en dygtig dreng og er lige blevet færdig med P2, men har desværre mistet sin sponsor. John er et resultat af en teenage-graviditet, hans mor fødte ham da hun var 16 år og hun havde tidligere aborteret som 14-årig. Nu bor de i et lille hus hvor hans mor dyrker grøntsager som de sælger for at kunne klare sig. John hjælper til derhjemme med oprydning og at med at hente vand og han spiller fodbold med de andre drenge.

John elsker ris og bønner og så vil han gerne uddanne sig til læge.

Ruth Nakalema

2017/01/08

Kawango

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Profil er på vej

Ritah Namuddu

2017/08/27

Kawango

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Ritah bor med sin mor og 4 søskende (Kawuki Joseph, Nalukwago Maria, Ssali Francis og Ssentongo John Mary) i et etværelses hus bygget med mursten, et gulv der ikke er cementeret og overdækket med jernplader. Moderen skal betale 20.000 schilling hver måned som husleje. Her deler hun madras med sine søskende, og de dækker sig til med et tæppe.
Moderen er en landmand, der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemme brug. Hendes mor kan knap nok sørge for sine basale behov, det er for det meste grunden til, at hun blev bragt til læringscentret, hvor de får undervisning og skolemateriale til rådighed. Ritah mistede også sin far, så hun står tilbage med moren og alle sine søskende.
Ritahs yndlingsfag er engelsk, mad er ris og kylling og hun elsker at lege med dukker. Hun vil gerne blive lærer i fremtiden.

Rose Nabuuma

2017/02/04

Katosi

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Profil er på vej

Olivia Namulema

2016/09/17

Nundu

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Profil er på vej

Madrine Nalubiike

2016/08/01

Kawango

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Madrine har ingen far efter hendes far døde og efterlod hende hos sin mor. Hun bor sammen med sin mor i et fireværelses hus bygget med mursten, et gulv der er cementeret og huset er overdækket med jernplader. Her deler hun madras med sin mor og de dækker sig til med et tæppe.
Moderen er en landmand, der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemme brug. Moderen kan knap nok sørge for sine basale behov, dette er hovedsageligt grunden til, at hun blev bragt til læringscentret, hvor de får undervisning og skolemateriale.
Madrines yndlingsfag er engelsk, mad er ris og kylling og hun elsker at lege med legetøj. Hun vil gerne blive lærer i fremtiden.

Fred Lugemwa

2016/08/28

Nkozi

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Fred er forældreløs efter hans far døde og moren efterlod ham hos sin tante. De gav ham hans fars navn så de altid kan huske hans far. Han bor sammen med sin tante i et treværelses hus bygget med mursten, et gulv, der er cementeret og overdækket med jernplader. Her deler han madras med sin søster og de dækker sig med et tæppe.

Tanten er en landmand der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemme brug. Tanten kan knap nok sørge for sine basale behov, det er hovedsageligt grunden til, at han blev bragt til læringscentret, hvor de får undervisning og skolemateriale.

Freds yndlingsfag er matematik, mad er ris og kylling og han elsker at spille fodbold. Han vil gerne blive lærer i fremtiden.

Maria Abigabi

2016/09/04

Nundu

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Maria bor sammen med sin bedstemor i et fireværelses hus bygget med mursten og mudder, et gulv der ikke er cementeret og taget er beklædt med jernplader. Forældrene gik fra hinanden og da hun sammen med sine søskende blev overladt til at blive passet af bedstemoren. Her deler hun madras med sine to søstre og de dækker sig til med klude.
Bedstemoren er en landmand, der dyrker afgrøder som majs, bønner, kassava og søde kartofler til hjemme brug, da høsten normalt er lav. Bedstemoren kæmper for at dække sine børnebørns behov.
Marias yndlingsfag er engelsk, mad er ris og kød og hun elsker at lege med dukker. Hun vil gerne blive lærer i fremtiden.

Agnes Nakalema

2016/08/01

Kawango

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Profil er på vej

Dickson Sseruwuge

2017/05/17

Nakibaga

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Profil er på vej

Favour Nakawonga

2016/09/04

Nundu

Katolik

Agape Child Care Learningcenter

Profil er på vej